Skip to content

Kaikki areenalle - tanssikatselmus 23.11.2013 Haukiputaalla

Kaikki Areenalle on Pohjois-Suomen 10-16-vuotiaiden nuorten tanssikatselmus ja se järjestetään nyt neljättä kertaa. Se pidetään vuosittain marraskuussa, vuorovuosin neljällä eri paikkakunnalla. Järjestäjäpaikkakuntina ovat Haukipudas, Kajaani, Rovaniemi ja Haapavesi.

Uuden Oulun Juhlavuoden mukaisesti vuoden 2013 teemana on Valo.

Kaikki areenalle on alueellinen tanssikatselmus, johon voivat osallistua monen tasoiset tanssinharrastajat kaikista eri tanssinlajeista. Tavoitteena lämminhenkinen tapahtuma, jossa ollaan yhdessä, nähdään esityksiä ja saadaan niistä palautetta, tutustutaan toisiin tanssijoihin ja tanssinlajeihin sekä osallistutaan työpajoihin.

Katselmus ei ole varsinainen kilpailu, vaan raati valitsee katselmuksen innovatiivisimman ryhmän, joka saa uuden tanssikoreografian tanssinalan ammattilaisen johdolla.  Tämän lisäksi raati jakaa kunniakirjoja. Jokainen ryhmä saa teoksestaan palautteen myös kirjallisena. Katselmuksen raati muodostuu eri taiteen alojen ammattilaisista.

Lenninsiiven balettiryhmät  2, 3 ja 4 harjoittelevat parhaillaan koreografioita, jotka tulemme esittämään Kaikki Areenalle tanssitapahtumassa 23.11.2014.

KAIKKI AREENALLE TANSSIKATSELMUS

La 23.11. klo 13
Liput 6 €
Teatterikuoppa
Revontie 45, Haukipudas

         » Uutisarkisto

Ajankohtaista

31.5.2022
Lämmin kiitos reippaille ukrainalaisille tytöille. He uskalsivat mennä ison yleisön eteen tanssimaan lyhyestä...
» Lue lisää
31.5.2022
Kaunis kiitos kaikille ihanille Pienen Merenneidon tanssijoille ja yleisölle! Kiitos näytösavustajille Essille,...
» Lue lisää
3.5.2022
Oulun esittävän taiteen koulu Lenninsiivessä esiintymistoiminta on tärkeä osa taidekasvatusta. Esiintymistoiminnan...
» Lue lisää