Skip to content

Uudet Tanssit katselmus Kajaanissa 9.-10.2.2013

Matkamme Kajaaniin alkoi hyvin aikaisin Oulun rautatieasemalta. Junamatka meni nopeasti hyvässä seurassa. Mukana matkassa olivat omat kannattajajoukkomme. Se koostui baletti 1 tytöistä ja huolehtivista huoltajistamme, jotka eivät olleet mukana tanssireissussa ensimmäistä kertaa. Kajaania lähestyessä aloimme valmistautua esitykseen. Meikkaus ja hiusten laittaminen on ballerinan arkea, jopa junamatkalla.

Hotelli oli iso ja kiva, ja mikä parasta, se oli yhteydessä Kaukametsän isoon tanssisaliin, jossa tulisimme esiintymään. Kajaanissa ohjelmaamme kuului mm. osallistuminen workshoppeihin, eli työpajoihin, vesizumbaaminen, ja itse improvisoimamme Talent-kilpailu.  Ratkiriemukas Talent innosti mukaan myös imatralaisen tanssiryhmän.

Esiintymisestä tuli jännittävä kokemus, sillä äänimies aloitti musiikin liian aikaisin. Tämä ei säikäyttänyt meitä. Yleisö ei huomannut mitään kun reagoimme äänimiehen virheeseen nopeasti ja tanssimme kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tätä kutsutaan ammattitaidoksi.

Saimme esittää tanssimme vielä myöhemmin uudestaan. Tällä kertaa äänimies oli tarkkaakin tarkempana musiikin kanssa. Yleisö palkitsi meidät aplodein ja tuomareiden palautteet olivat todella hyvät. Tapahtumassa oli aivan mahtavaa. Näimme paljon hienoja tanssiesityksiä ja pidimme hauskaa aina kun vain mahdollista.

                                                                                                                    -  Baletti 2 ryhmä

Kuvat:Riikka Isoaho-Nousiainen ja Alexandra Rustamova

Ajankohtaista

13.8.2019
Yanet Pelasoja Photo tarjoaa Lenninsiiven oppilaille -10% alennuksen *Ballerina* valokuvauspakettiin...
» Lue lisää
6.8.2019
Uusien oppilaiden ilmoittautuminen on nyt alkanut Syyslukukausi alkaa 26.8.2019 Oulun esittävän taiteen koulu...
» Lue lisää
24.6.2019
Oulun esittävän taiteen koulu Lenninsiiven lukukausi alkaa 26.8.2019.  Tervetuloa tanssimaan! Tanssitaide on...
» Lue lisää