Skip to content

Kaikki Areenalle - tanssikatselmus 23.11.2013

Lenninsiiven tanssijat pääsivät näyttämään taitojaan Kaikki Areenalle tapahtumassa. Kauan odotettu lumi satoi suurina hiutaleina päivän aikana valaisten maiseman; ja osallistuen näin lumihiutaleiden tanssilla tapahtuman valo-teemaan. Tunnelma Teatterikuopassa oli innostunut. Näimme pohjoisen alueen tanssijoiden esityksiä ja pidimme hauskaa niin tanssijoille kuin yleisölle suunnatussa Folk Jam- tanssihetkessä. Kiitos Teatterikuoppa ja tapahtuman järjestäjät.
Neljä Alexandran ja oppilaiden koreografiaa sai aivan huikeat aplodit. Kolme koreografiaa tuli palkituksi. Onnittelut!
 
Tuomarit: Anna Myllylä, Olli Roman, Heli Pippingsköld.
Tuomariston palautteita:
LIEKKIEN BALETTI
Tuomariston palkitsema koreografia
Hyvin teeman mukainen, selkeä kokonaisuus, josta tunnelma välittyi hienosti. Alku oli valloittava. Esityksessä oli vapaata ja luonnollista liikettä ja ilmaisua. Tilan käyttö suhteessa musiikkiin oli hyvä. Vaikuttava loppu, jossa oli myös hyvä kontakti-kohtaus.
YÖ KUUNVALOSSA
Tuomariston palkitsema koreografia
Teemaltaan selkeä ja loi oman fantasiamaailman- Mielenkiintoinen koreografinen muutos keskivaiheessa (päänytkytys ja siitä vauhdikkaampi osuus, hyvä herätys)- Rytmisesti ihana aloitus- Upea puvustus ja visuaalinen ilme- ilmaisu koko kehossa.
PEIKOT DISKOSSA
Tuomariston palkitsema koreografia
Valloittava, rohkea ja heittäytyvä sekä vahvat liikkeet. Esiintymisen ilo näkyi ja välittyi yleisöön. Hienoja yksilöheittäytymisiä, sekä koreografisia ryhmän muodostelmia. Musiikki oli peikoilla ihon alla.
KAAMOSTONTTUJEN TANSSI
Visuaalisesti kaunis aloitus, ja mielenkiintoista keinuvaa ja orgaanista liikettä. Vahva liikkeen suuntaus. Musiikki ja puvustus toimivat hyvin.
Kuvat: Jouko Ronkainen

 

Ajankohtaista

23.4.2019
Neljä ihanaa näytöstä nyt tanssittuna, olen sanoinkuvaamattoman ylpeä upeista tanssijoistamme.  Kaunis kiitos...
» Lue lisää
12.2.2019
Prinsessa Ruusunen  6.4 -7.4.2019 Oulun esittävän taiteen koulu Lenninsiiven koko perheen...
» Lue lisää
30.1.2019
Pidetään hauskaa ystävien kera! Oulun esittävän taiteen koulu Lenninsiipi viettää 11.2 -16.2.2019 ...
» Lue lisää