Oppilastiedotteet 10.8.2016

Hei arvoisat vanhemmat ja tanssijat!

Oulun esittävän taiteen koulu Lenninsiiven syyslukukausi lähestyy.  Toivottavasti nuoret tanssijat ovat aurinkoisen kesän aikana ehtineet  levähtää, ja ovat jo innoissaan jatkamaan, sekä uudet oppilaat aloittamaan ihanaa  balettiharrastustaan. Baletti kasvattaa ja kehittää lapsia/ nuoria  monipuolisesti mm: liikunnallisuutta, lihasvoimaa, venyvyyttä, koordinaatiota, sekä kehittää  luovuutta, taiteellisuutta ja kärsivällisyyttä.

Kuten viime vuonna, on uusi lukuvuosi täynnä tavoitteellista  taiteellista toimintaa mm: katselmuksiin/ festivaaleihin  osallistumisia ja huhtikuussa 20.4- 23.4.2017 ovat  Lumikki-balettiteoksen näytökset Valveella. Kyseiset päivämäärät  voitte laittaa jo nyt ylös kalentereihinne, jotta voitte huomioida  tulevan kevään suunnitelmat/ menot niin, että kaikki tanssijat  pääsevät osallistumaan näytöksiin.

Lukukausi alkaa 22.8.2016. Tarkistakaa lukujärjestys ja  harjoituspaikat. Siellä on pieniä muutoksia joidenkin ryhmien osalta:   http://www.lenninsiipi.fi/lukujarjestys

Tiedoksi: ottakaa minuun yhteyttä mieluiten sähköpostitse. Seuratkaa uutisia koulun kotisivulta ja Facebook-sivulta.

Laskutus tapahtuu sähköpostitse. Muista ilmoittaa, jos yhteystietosi ovat muuttuneet.

Tanssiterveisin,

Alexandra

Wrap

Kaikki oikeudet pidätetään © Lenninsiipi
WW